Σεισμοσ Κρητη / Νέος σεισμός ταρακούνησε τα Χανιά – Η διαφορά του από τους : Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ.

Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου!

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Dynatos Seismos Twra Sthn Krhth
Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Dynatos Seismos Twra Sthn Krhth from nb.bbend.net
Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Νέος ισχυρός σεισμός 5,4 ρίχτερ στην κρήτη. Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη.

Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου!

Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Νέος ισχυρός σεισμός 5,4 ρίχτερ στην κρήτη.

Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη. Νέος ισχυρός σεισμός 5,4 ρίχτερ στην κρήτη. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ.

Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Î'αγγέλης Î
Î'αγγέλης Î"ιακουμάκης: Συνεχίζουν να προκαλούν οι from www.newsit.gr
Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους.

Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ.

Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Νέος ισχυρός σεισμός 5,4 ρίχτερ στην κρήτη. Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα.

Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου!

Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Κλείνουν οι υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου λόγω του σεισμού
Κλείνουν οι υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου λόγω του σεισμού from www.candiadoc.gr
Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Νέος ισχυρός σεισμός 5,4 ρίχτερ στην κρήτη. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα.

Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη.

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ. Νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8:00 το πρωί στην κρήτη. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Νέος ισχυρός σεισμός 5,4 ρίχτερ στην κρήτη. Πανικόβλητος ο κόσμος στους δρόμους, ζημιές σε καταστήματα. Σε βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που ο σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου .

Σεισμοσ Κρητη / Νέος σεισμός ταρακούνησε τα Χανιά â€" Η διαφορά του από τους : Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ.. Συνεχίζεται η σεισμική ακολουθία στην κρήτη, με τους κατοίκους του αρκαλοχωρίου και της γύρω περιοχής να περνούν το βράδυ σε σκηνές. Ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη. Νέος ισχυρός σεισμός 5,4 ρίχτερ στην κρήτη. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην κρήτη, μετά και τον χθεσινό σεισμό των 6,3 ρίχτερ.